Bisnes Ideoita Poikii Maailmalta

Yrittäjä taustaiselle henkilölle, jonka ideat ovat hiipumassa tai niistä ei löydy enää todellista voimaa, suositellaan suuresti maailman matkailua.

 

Bisnes Ideoita Poikii Maailmalta

Matkailun kautta näkee maailman eri silmin. Matkalta voi poimia niin muistoja kuin tarinoita. Mitä enemmän rentoutuu, sitä enemmän usein myös luovuus pääsee valloilleen. Jos saavutetaan hyvä flow taso matkustaen, yleensä löydetään omista ajatuksistamme helpommin ne, mitä kannattaa seurata, sillä niitä ajatuksia eivät varjosta yhteiskunnan paineet, stressi tai toisten ihmisten ajatukset. Ne ajatukset ovat omia ajatuksiasi.

Yksin matkustaminen ja hostellit

Yksin matkustamisen salaisuus on siinä, että silloin usein matkustaa kaikkein eniten kulttuurin mukana ja tutustuu uusiin ihmisiin. Varsinkin jos tehdään tutkimusmatkaa ja yövytään hostelleissa ja tehdään paikallisia aktiviteetteja. Kun matkustat yksin, usein kohtaatkin samantapaisia ihmisiä kuin itse olet, sillä samankaltaisuus vetää puoleensa. Yksin oppii myös pitämään itsestään paremmin huolta. Silloin syö, kun tulee nälkä ja nukkuu kun väsyttää. Silloin tekee päivästänsä juuri sellaisen kuin haluaa ilman, että täytyy kysellä muiden mielipiteitä. Yksin voi tehdä mitä lystää. Jos tuntuu siltä, että henkilö keneen olet juuri tutustunut, on mielenkiintoinen, voit ehdottaa pidempää keskustelua tai yhdessä tekemistä siltä istumalta. Hostelli elämään tottuu tai sen pieniä etikettejä oppii huomaamaan hiljalleen kokemuksen karttuessa. Jos on kovasti matkaillut hostelli matkailua tai yksin, sen huomaa jo kaukaa. Samoin jos on matkustanut vähän ja vaikkapa ensi kertaa hostellissa, senkin huomaavat ne, jotka ovat jo siellä totutusti. Kun tutustut tähän mielenkiintoiseen joukkoon ihmisiä, koet erilaisia kohtaamisia ja eri hostelleja, huomaat pian, että ajatuksesi vaeltelee mitä mielenkiintoisimmissa bisnes ideoissa!

Yksin matkustaminen ja hostellit

Jokainen tapaamasi ihminen osuu matkoilla keskustelemaan kanssasi jostakin syystä. Toisilla on isompi merkitys ja toisilla pienempi. Uusista tuttavuuksia voisi olla hyvä pitää kirjaa, mutta sosiaalisen media kautta Facebook toimii jo niin. Ja jos se sinulta löytyy, muista pyytää ystäviksesi ne, jotka kiehtoivat sinua, jotta voit aina tarvittaessa kontaktoida heitä, pysyä heidän maailmassa myös ilman että kohtaaminen ei johtanut mihinkään. Saattaa olla, ettet tapaa tuota ihmistä enää koskaan, mutta silti, hänestä voi olla sinulle hyötyä tulevaisuudessa. Vaikka vain siinä, että saat seuraavaa matkaasi varten hyviä suosituksia tai toisessa ääripäässä siinä, että lopulta päädytte perustamaan miljoona yrityksen yhdessä ja olemaan elinikäiset kumppanit. Kohtaamisesta uuden ihmisen kanssa, kun ei koskaan tiedä. Koskaan ei voi kertoa sitä, mihin suuntaan se menee. Omiin vaistoihin on kuitenkin luotettava, sillä jos jostakin toisesta henkilöstä tulee epämiellyttävä olo, on sillä usein jokin tarkoitusperä. Me kutsumme tätä vaistoiksi. Vaisto itseasiassa perustuu asioihin, joita alitajuntamme ymmärsi ja varastoi omaan muistiinsa, mutta mitä sen hetkinen tajuntamme ei tarvinnut käyttöönsä. Se voi olla haju, maku, ääni tai mikä vain aistiemme signaali. Se voi olla tapahtunut ennen tai tapahtuu par aikaa. Se voi olla mikro ilme mitä emme ensin ymmärtäneet. Ja se ei ole siis minkään energian aiheuttamaa vaan todellisesti, jotain minkä poimimme ylös aistejamme käyttäen. Tästä syystä vaistomme ovat merkittävän suuri voimavaramme, jota kuuntelemalla ja siihen luottamalla saa usein omaan elämäänsä aivan uudenlaisen merkityksen. Mene ja koe siis täysillä vaistojesi varassa, tutustu ihmisiin ja päästä sellaiset lähellesi, joista vaistosi kertoo hyvää. Annan luovuuden kukkia ja rentoudu. Kirjoita ylös ajatuksesi. Ja näin saat matkalta uusia ideoita kotiin vietäväksi. Voiko parempaa matkamuistoa ollakaan?

Comments are closed.