Reppu Reissaajissa On Iso Potentiaali

Reppu reissaaminen kiinnostaa suuresti maailmalla. Reppu reissaaminen tarkoittaa lähinnä sitä, että matkalle lähdetään pidemmäksi ajaksi samalla budjetilla kuin viikon lomallekin ja matkalla haetaan elämyksiä paikallisien ehdoilla.

Reppu Reissaajissa On Iso Potentiaali

Globalisaation ja internetin myötä maailmasta on tullut turvallisempi paikka matkailla. Tietoa jaetaan runsaasti, matkailu on helpompaa kuin ikinä ja internet ulottuu lähes joka maailman kolkkaan. Nuoret naiset uskaltavat myös matkailla ja yksin matkustavia reissaajia putkahtelee koko ajan enemmän ja enemmän kuin sieniä sateella. Yleisesti trendinä reppu reissaus ja yksin matkailu on koko ajan nousevassa asemassa. Perinteinen ranta ja hotelli loma ei enää kiinnosta niin paljon kuin ennen. Se, miten paljon on muuttunut, jo ihan muutaman vuoden ajalla on uskomatonta. Reppu reissaajilla ei ole isoa budjettia ja sitä kohdistetaan todella eri lailla, kuin perinteisen turistin kohdalla. Tässä on suuri potentiaali yrityksille, jota ei osata kuitenkaan vielä täysin hyödyntää. Nykypäivän reppu reissari kohdistaa usein koko matkabudjettinsa elämyksiin. Elämyksiä on kohtuullisen edullista tuottaa ja usein jopa ilmaista. Ohjatut retket vesiputouksille tai paikallisen torin esittely ei maksa mitään ja siitä ollaan kuitenkin valmiita maksamaan. Reppu reissari ei osta tuliaisia eikä muutakaan materialistista. Mutta on valmis ostamaan muistoja. Kun tähän osataan suhtautua oikein, voi siitä hyötyä matkailualan yrittäjät monellakin tapaa. Yleinen tabu on se, että reissaajalla ei ole matkakassaa. Tämä on kuitenkin vuosien saatossa muuttunut suuresti ja useiden reissaajien kohdalla tilanne onkin päin vastainen. He mahdollisesti voivat nykyään omistaa isomman matkabudjetin kuin kiireinen turisti, joka on säästänyt lomaansa varten koko vuoden. Reissaaja ei ole valmis maksamaan majoituksesta, eikä myöskään kuljetuksesta ja elämyksistä isoja summia, koska matkustus on usein paljon pitkäkestoisempaa kuin viikon lomamatkalla olevan osalla. Tästä syystä, majoituksen osalta on siis parempi idea tehdä asumisesta mahdollisimman edullista, keskittyä oheistoiminnan mainostamiseen ja tehdä tuottonsa niillä.

Edullinen majoitus, paljon oheistoimintaa

Jos hostelli on edullinen asua, viihtyy reppu reissaaja siellä pidempään, jos muuten hyvät ja näin ollen kyseinen hostelli saa matkaajan päivä budjetista koko ajan suuremman osan. Reppu reissaajalla on päivä budjetti. Jos majoitus on kalliimpi kuin mitä ollaan budjetoitu, reissari säästää muusta ohjelmasta. Mitä kovemmat hinnat hostellilla on, sen paremmat puitteet siellä odotetaan olevan. Jos asuminen on edullista, paikan puitteet voivat olla vaatimattomammat. Esimerkiksi hotellissa oletetaan, että huone siivotaan päivittäin. Samoin nykyään on aika lailla sama oletus myös hostelleilla yksityisissä huoneissa, jos hinta on alueen keskiarvoa kovempi. Jos hinta on kuitenkin keskiarvoa alempi, voidaan olettaa ja suhtaudutaan kyseiseen paikkaan eri lailla. Silloin ei ole niin suuria odotuksiakaan ja silloin koko majoituksen juoksevat kustannukset saadaan alas. Esimerkiksi edullisen hostellin osalta voisi ottaa aivan hyvin käyttöön niin sanotun siivous maksun. Jos asiakas haluaa majoittua kaikkein edullisemman, hän voi itse siivota käyttämänsä huoneen ja näin ollen säästää vielä vähän enemmän rahaa muuhun toimintaan. Näin ollen hostellin ei tarvitse maksaa ja palkata siivoojaa niin useasti tai voi pienentää tuntimäärää ja tehdä näin ollen selvää säästöä ja asiakas itse saa sen mitä hakikin, eli edullisen huoneen.

Puskaradion voima

Varsinkin reppu reissaajien piirissä isossa roolissa on toisten suositukset. Se, jos matkaaja viihtyy hostellissa, sinne löytää toinenkin. Ja mitä useampia ympäri maailmaa kulkevia reissaajia viihtyy ja saa ylitse odotusten palvelua, hän kertoo siitä varmasti eteenpäinkin. Mainosta, sitoutua ja pyri siihen, että reissaaja olisi valmis palaamaan koska vain.

Puskaradion voima

Comments are closed.